KLUBBEN

I 2. ETASJE

LYS, LYD OG BILDE

for den ultimate kvelden

Dansegulvet i 2. etasje har en kapasitet til 212 personer. Lyd, lys og bilde er nøye sykronisert for å gi deg den ultimate dansekvelden. Lokalet kan tilpasses de fleste typer arrangementer, som konferanser, julebord, sommerfester, kick-off, bursdager og annet. Catering kan inkluderes. For mindre selskaper anbefaler vi cocktailbaren i 1. etasje, som har en kapasitet til 145 personer.

LYS, LYD OG BILDE

for den ultimate kvelden

TO BARER OVER TO ETASJER

klubb & lounge

Klubben i 2. etasje åpner klokken 22.00. Lounge i 1. etasje fra klokken 20.00.

FEEL THE MUSIC

Fantastisk lydsystem

Lyd og lyssystemet er av ypperste kvalitet og tar danseopplevelsen til nye høyder.

Lyd
Lydsystem