Latest Posts

Title Image

Danselærere

Det metodiske og pedagogiske undervisningsopplegget støttes av sentrale kultur- og utdanningsinstitusjoner på Cuba og er utarbeidet i samarbeid med institusjonenes fremste og mest innflytelsesrike ledere med doktorgrad og forskning innen dans, musikk, språk, kultur og religion.

Danselærere og instruktører
med god erfaring.

Våre danselærere og danseinstruktører har en positiv grunnholdning, de er velutdannede og holder et høyt dansefaglig nivå. Deres positive energi smitter og stimulerer til god energi hos travle mennesker og andre som trenger påfyll i hverdagen. De fleste danselærere og danseinstruktører på Malecón Dans har lang erfaring i undervisningsbransjen.

Positiv grunnholdning 0

Velutdannede 0

Høyt dansefaglig nivå 0

Smitter og stimulerer positiv energi 0

Møt våre kunnskapsrike
danselærere

Våre danselærere er klare til å ta deg imot og veilede deg
gjennom et univers av fine danseopplevelser på Malecón Dans.
Hos oss lærer du å bli kjent med egen kropp og å kommunisere med andre gjennom dans.
Cubansk Salsadanser José Arturo

Våre danselærere og danseinstruktører
leverer

Vi har danselærere og danseinstruktører som leverer inspirerende opplevelser til privatpersoner, bedrifter og organisasjoner. Alt fra bursdag, kick-off, teambuilding, utdrikningslag, kurs- og konferanser, fester og danseshow.
Uttalelser fra Trude Mostue

Arturo er en inspirerende og god danselærer. Jeg anbefaler alle å prøve hans dansetimer. Cubansk SALSA er fantastisk å danse alene eller med sin partner. Selv jeg som trener sjelden, synes at Cubansk SALSA på Malecón Dans er en morsom og bra måte å komme i form på! Jeg anbefaler Malecón Dans på det varmeste! Kind Regards;

Trude Mostue Tv-kjendis og veterinær

a

Malecóns danselærer, Arturo, er en meget flink og godt utdannet instruktør. Han er veldig engasjert og tilrettelegger sin undervisning ut i fra sin kunnskap og ditt nivå, samtidig som han utfordrer deg. Det er ingen forventninger til ditt danse nivå og ideen er å ha det gøy! På kort tid lært meg mye salsa og ble bedre fra uke til uke.

Ingrid Berg Kursdeltaker

d

Jeg har det kjempe moro på kursene, selv om jeg hverken kan huske trinnene eller snurre for mye fordi min hjerne er en fange av ME (enn så lenge!). Og jeg kjenner at selv om jeg blir sliten og må hvile mye etterpå, er kroppen min bedre og gladere! Så takk José Arturo Leguén Lores – denne er til deg. Klem!

Kursdeltaker