Latest Posts

Uttalelser

Home  /  Uttalelser
a

Malecón ble for meg et møte sted med en gruppe mennesker med forskjellig bakgrunner, livssituasjon, alder og nivå, som allikevel møtes for en felles interesse. Jeg har fått mange venner og bekjente. Det er et kjempe godt og inkluderene miljø og det er hyggelig fester og sammenkomster utenfor salsa kursene i tillegg. Malecón er virkelig autentisk!

Ingrid Berg Kursdeltaker

Uttalelser fra Trude Mostue

Arturo er en inspirerende og god danselærer. Jeg anbefaler alle å prøve hans dansetimer. Cubansk SALSA er fantastisk å danse alene eller med sin partner. Selv jeg som trener sjelden, synes at Cubansk SALSA på Malecón Dans er en morsom og bra måte å komme i form på! Jeg anbefaler Malecón Dans på det varmeste! Kind Regards;

Trude Mostue Tv-kjendis og veterinær

a

Malecóns danselærer, Arturo, er en meget flink og godt utdannet instruktør. Han er veldig engasjert og tilrettelegger sin undervisning ut i fra sin kunnskap og ditt nivå, samtidig som han utfordrer deg. Det er ingen forventninger til ditt danse nivå og ideen er å ha det gøy! På kort tid lært meg mye salsa og ble bedre fra uke til uke.

Ingrid Berg Kursdeltaker

d

Jeg har det kjempe moro på kursene, selv om jeg hverken kan huske trinnene eller snurre for mye fordi min hjerne er en fange av ME (enn så lenge!). Og jeg kjenner at selv om jeg blir sliten og må hvile mye etterpå, er kroppen min bedre og gladere! Så takk José Arturo Leguén Lores – denne er til deg. Klem!

Kursdeltaker

Uttalelser fra Trude Mostue

Etter å ha vært med i "Skal vi danse på TV2″ hadde jeg veldig lyst til å fortsette og danse. Da jeg fant Malecón Dans skjønte jeg at jeg hadde funnet en danseform som passet meg perfekt. Cubansk SALSA er ekstremt morsomt og anvendelig å bruke i festlige sammenhenger. Om du vil oppleve litt Cuba i Oslo, anbefaler jeg Malecón Dans. Kind Regards;

Trude Mostue Tv-kjendis og veterinær

d

Da jeg begynte å danse på Malecón Dans var det som å komme inn i en ny verden. Fra det kalde vinter været i Oslo inn til et varmt og imøtekommende rom med et stort preg av Cubansk kultur, glede, musikk og dans. Jeg forsto raskt at jeg hadde kommet til et sted jeg ønsket å være og bli bedre kjent med.

Ingrid Berg Kursdeltaker

a

Etter at jeg begynte i fjor høst med Cubansk SALSA, så har selvfølgelig swing blitt glatt forkastet til fordel for Cubansk SALSA, og niesene mine digger det!

Kursdeltaker Kursdeltaker

Vil du anbefale MALECÓN Dans?

Utmerket! Vennligst gi oss 5-stjerner

...og legg igjen en nyttig anmeldelse.
  • Google
Vi beklager at vi ikke innfridde forventningene. Hvordan kan vi gjøre det bedre i fremtiden?
Please provide a review
Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter your phone.
Skip this feedback and leave a public review.

* indicates required fields
Takk for din tilbakemelding. Vi vil gjennomgå det og arbeide for å forbedre oss.
Leave a Public Review
  • Google