Om MALECÓNOm MALECÓN: ble etablert i 2002 og har siden dette vokst seg frem som en ledende tilbyder av events, dansekurs/shows, språkkurs og reiser.

MALECÓN tilbyr flere forskjellige tjenester som Events Management, Outsourcing, fototjenester, webhotell, kjøp og salg av domenenavn, konsulentoppdrag og HMS-tjenester. Vi driver også med veldedighet gjennom Cuba Unión. Via portalen MALECÓN, under menyvalget sider, kan du klikke deg fram til ditt aktuelle interessefelt.

Malecón Cuba Havanna

Malecón – Det sosiale møtestedet

Malecón er en kjent havnepromenade i Havana. Man går til Malecón for å prate med venner og ta et glass rom, danse, lese en bok eller kanskje sverme med en man er glad i. Herfra kan man se ut mot Karibia og hele verden. Vi valgte navnet MALECÓN fordi det representerer et sosialt møtested for kommunikasjon, fest, dans og musikk, som mest av alt er Cuba – og det er disse opplevelsene vi gjenskaper her i Norge.

  Questions & Answers

  Ask a question

  Uttalelse

  Om du vil oppleve litt Cuba i Oslo, anbefaler jeg Malecón på det varmeste.

  Trude Mostue - TV-kjendis

  Ideologi:

  MALECÓN har som formål å fremme kunnskap, opplevelser og forståelse for de kulturelle verdiene som finnes på Cuba og i Latin-Amerika. Dette realiserer vi ved å stimulere til en minnerik, aktiv og humørfylt opplevelse med levende cubanske tradisjoner utenfor Cuba.

  For å realisere dette bidrar vi blant annet med:

  • drive kursvirksomhet og kulturtiltak knyttet til ulike kulturelle uttrykk.
  • være en aktiv pådriver for kulturutveksling med Cuba.
  • formidle informasjon om og skape interesse for Cuba, Latin-Amerika og resten av verden.
  • støtte prosjekter, personer og organisasjoner på Cuba og Latin-Amerika.
  • være et inkluderende og tverrkulturelt møtested.
  • Foreningens virksomhet drives i hele Norge og internasjonalt.

  Om MALECÓN

  MALECÓN Sol

  Det ble fjorten opplevelsesrike dager i Havana. Mye dans, liv og musikk. Møter med en ny og annerledes kultur, møter med mennesker som gjorde inntrykk.

  Hege Fostvedt
  MALECÓNs kunde

  Om MALECÓN: opererer også på andre områder som f.eks., foto, PR-Markedsføring, webhotell, bemanning, konsulenttjenester, oversettelsestjenester og guiding blant annen.

  Om MALECÓN: er i tillegg et nettbasert opplæringsselskap som tilbyr eget selv- og instruktørledede online kurs for skriving, design, og forretningsfolk.

  Om MALECÓN: Våre kurs tilbyr fagfolk muligheten til å oppgradere sine ferdigheter i teknisk skriving, business skriving, UX design, brukervennlighet, XML og Web teknologier.


  MALECÓNs grunnlegger

  José Arturo Leguén Lores

  Om MALECÓN: er dannet med utgangspunkt i læringsmiljøet og kulturutvekslingen mellom Norge og Cuba som har vært opprettet og drevet av José Arturo Leguén Lores under navnet MALECÓN. Som eksempel på et slikt samarbeid kan nevnes kulturutvekslingsavtaler som har vært gjennomført frem til i dag, støtte som har vært gitt til Cuba, og signerte avtaler med flere cubanske statlige institusjoner. Foreningen er stiftet ut fra ønsket om å styrke og videreutvikle dette arbeidet.


  WEBBLOGEMAIL
  José Arturo LL

  Click to access the login or register cheese